top of page
Logo Fitrah.png

Fitrah Book Cafe

Membeli sambil menyumbang aktiviti dakwah dan Kebajikan Akademi Fitrah.

Jom Sayangi Ummah.

www.png

NASKHAH PERCUMA

E-BOOK

free Fahami Anak.png

RM0.00

free Syurga Dunia ku.png

RM0.00

Free Ma'thurat.png

RM0.00

Free Qorban.png

RM0.00

BUKU KEIBUBAPAAN 

Sinopsis Buku

365 TIPS DIDIK ANAK GAYA NABI 

adalah karya Ustazah Isfadiah yang pertama. Ia mengenengahkan tips-tips didik anak yang di ambil dari kisah para Nabi yang terdapat di dalam al-Quran. Pendekatan ini menjadikan didikan anak adalah berteraskan ibrah yang benar dari wahyu Allah s.w.t.

RM23.00
Buku 003.png
Buku 002.png

Sinopsis Buku

 365 TIPS DIDIK ANAK REMAJA 

merupakan karya ke 4 Ustazah Isfadiah. Tips yang diketengahkan fokus kepada memahami karakter remaja dan cara-cara yang sesuai dengan sifat remaja agar proses mendidik mereka lebih hampir untuk mencapai tahap kemenjadian ramaja yang baik.

RM22.00

Sinopsis Buku

365 TIPS DIDIK ANAK SOLEH SOLEHAH

adalah karya Ustazah Isfadiah yang ke 2. Kensep tips didik anak bertemakan tajuk-tajuk utama spt didik anak cinta Allah, budayakan solat, membaca al-Quran dan lain-lain, perkara yang diperlukan untuk jadi anak soleh dan solehah.

RM18.00
Buku 004.png
Buku 001.png

Sinopsis Buku

 BIJAK PARENTING  

merupakan hasil karya yang ke 3 Ustazah Isfadiah, perbincangan menfokuskan kepada matlamat keibubapaan, fitrah anak-anak, peranan ibu dan bapa dalam pendidikan anak-anak, kesilapan ibubapa yang sering dilakukan dalam , pendidikan seks simple dan tips mengurus gajet dikalangan anak-anak.

RM25.00
bottom of page